Wij zijn Milo. Word jij Milo?

Stichting Milo is voortdurend in ontwikkeling. Wij zijn altijd op zoek naar ervaren gedragswetenschappers en behandelaars. Mensen die zich willen specialiseren in ondersteunende communicatie toepassingen. Of hierin al expertise hebben opgebouwd.Wegens groei van onze activiteiten heeft Stichting Milo vacatures openstaan voor behandelcoördinatoren en ZZP-behandelaars Ondersteunde Communicatie die in hun regio in een multidisciplinair team Milo cliënten behandelen.

Behandelcoördinator Annemiek Deij:

Sinds augustus 2019 werk ik bij Stichting Milo, met veel plezier. Korte organisatielijnen, een leuk team behandelcoördinatoren, samenwerking met deskundige behandelaars, kwaliteit en effectiviteit van zorg hoog in het vaandel. Milo groeide de afgelopen jaren fors. Het is fijn om voor zoveel mensen van betekenis te kunnen zijn. Wat ik jammer vind, is dat we door een tekort aan personeel vaak niet direct kunnen starten met een aangemelde cliënt. De wachttijd loopt soms behoorlijk op, en elke maand wachten is er een teveel ...

Ga jij ook Milo cliënten helpen?

Dit is Milo

Milo is een landelijk opererende stichting die zorg- en communicatieondersteuning biedt in de leefomgeving van kinderen en jong volwassenen met complexe communicatiebehoeften. Wij zetten sterk in op empowerment van het sociale netwerk van deze doelgroep. Dit doen we met een breed netwerk aan ZZP-behandelaren door het hele land om zorg en communicatieondersteuning zo dichtbij mogelijk te kunnen realiseren. De vraag naar onze specifieke zorg- en ondersteuningsexpertise – Ondersteunde Communicatie (OC)- voor de doelgroep met zeer ernstige taalontwikkelingsstoornissen (ZTOS) neemt fors toe.

Professionals die zich aan Stichting Milo verbinden, vullen de expertise vanuit hun eigen discipline aan met een verdere vorming vanuit de Milo Academy waar specifiek ingegaan wordt op OC en ondersteunende communicatiemiddelen en methoden.

Dit zijn onze vacatures

Behandelcoördinator

Word jij er blij van om kinderen en volwassenen met meervoudig communicatieve beperkingen een alternatieve stem te geven en te stimuleren in hun ontwikkeling?

Denk je graag in oplossingen, vaardigheden, mogelijkheden en kwaliteiten? 

Ben je een enthousiaste en vakbekwame orthopedagoog (of neuro- of GZ-) psycholoog met kennis, ervaring of affiniteit met Ondersteunde Communicatie?

Dan is Milo op zoek naar jou voor de functie van behandelcoördinator.

ZZP-behandelaar Ondersteunde Communicatie

Ben je: Logopedist, Ergotherapeut, Fysiotherapeut, Orthopedagoog, Klinisch (GZ) Psycholoog, Neuropsycholoog, Klinisch Linguïst, Pedagogische medewerker, Spraaktaalpatholoog, Muziek Therapeut, Creatief Therapeut of Psychomotorisch Therapeut?

En ben je toe aan een nieuwe, uitdagende stap in je carrière? Dan ben je bij Milo aan het juiste adres!

Wij zoeken gedreven ZZP-behandelaars OC  met name in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Brabant, Limburg en Zeeland.

Dit zijn Milo collega's

 Loes Luijten 

Behandelcoördinator

Michèle Kuipers

Behandelcoördinator

Ilja Esveld

ZZP-behandelaar OC

Juul van den Hombergh

ZZP-behandelaar OC

Hans van Balkom

Oprichter Stichting Milo - Hoogleraar OC

Stijn Deckers

Manager diagnostiek en behandeling

Lees hier over andere mensen die zich inzetten voor Milo cliënten.