Vacature Behandelcoördinator (m/v)

Word jij er blij van om kinderen en volwassenen met meervoudig communicatieve beperkingen een alternatieve stem te geven en te stimuleren in hun ontwikkeling? Denk je graag in oplossingen, vaardigheden, mogelijkheden en kwaliteiten? Ben je een enthousiaste en vakbekwame orthopedagoog (of neuro- of GZ-) psycholoog met kennis, ervaring of affiniteit met Ondersteunde Communicatie?

Dan is Milo op zoek naar jou!

Zo ziet werken bij Milo eruit

Milo is een landelijk opererende stichting die zorg biedt in de leefomgeving van onze cliënten. Dit doen we als een flexibele virtuele organisatie met een centrale locatie in Schijndel.

De vraag naar onze specifieke zorgexpertise – Ondersteunde Communicatie – neemt toe. En omdat wij een ambitieuze en groeiende organisatie zijn zoeken wij gedreven behandelcoördinatoren.

Als behandelcoördinator werk je aan kansen voor communicatie samen met een behandelteam van zelfstandig gevestigde vakspecialisten en het sociale netwerk van onze cliënten. Ongeveer 80% van de tijd werk je zelfstandig voor en in je eigen regio. De rest van de tijd besteed je aan de landelijke organisatie, bijvoorbeeld voor landelijk overleg. Als je begint bij Milo werk je in het optimale geval één dag per week vanuit onze locatie in Schijndel. Daar tref je onder andere je collega’s die je wegwijs kunnen maken in de organisatie. Na verloop van tijd kan dit – in onderling overleg – minder worden. Verder spreek je je collega’s veel in je regio en online.

Functie omschrijving

Als behandelcoördinator werk je in jouw eigen regio waarbinnen jij verantwoordelijk bent voor het afnemen van dynamisch assessment, het komen tot de beste keuze voor de inzet van Ondersteunde Communicatie en het bewaken van de inhoudelijke kwaliteit en voortgang van de behandeling. Daarbij denk je vooral in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Concreet bestaan je taken uit:

 • Uitvoeren en coördineren van uitgebreid (dynamisch) assessment en het opstellen van Communicatie Competentie Profielen (CCP) en behandelplannen.
 • Coördineren van behandeltrajecten, samen met het behandelteam, cliënt en het sociale netwerk.
 • Bewaken van de kwaliteit van de diagnostische en behandeltrajecten en bijsturen waar nodig.
 • Versterken van het sociale netwerk rondom de cliënt.

Wij vragen:

 1. Een afgeronde academische opleiding orthopedagogiek of (neuro of GZ)psychologie, aangevuld met relevante cursussen.
 2. Sterke affiniteit met en expertise in het werken met kinderen en/of volwassenen met meervoudige beperkingen, waaronder communicatieve belemmeringen.
 3. Ervaring met aangepaste diagnostiek, waaronder dynamisch assessment, het opstellen van behandelplannen en evaluatie van behandeling.
 4. Ervaring met verschillende vormen van ondersteunde communicatie en/of de drive om hier op korte termijn in bij te scholen.
 5. Een ondernemende geest en grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en zorgvuldigheid.
 6. Beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week (voorkeur gaat uit naar een 36-urig dienstverband).
 7. Bezit van een auto.

Ervaring met het aansturen van zorgprofessionals en onderwijservaring met jonge kinderen en jongeren met een communicatieve beperking is een pre.

Wij bieden:

 1. Werken in een inspirerende, multidisciplinaire omgeving waar evidence-based practice voorop staat.
 2. Werken in een jonge, veelzijdige en ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is.
 3. Flexibele werktijden, waardoor je werk en privé goed kan combineren.
 4. De mogelijkheid om voor langere tijd midden in het netwerk van de cliënt te werken, zodat je echt een verschil kan maken.
 5. Volop mogelijkheden om je kennis verder te ontwikkelen en samen te werken met vakgenoten.
 6. Goede arbeidsvoorwaarden. Inschaling in FWG 65 bij voldoende ervaringsjaren.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Stichting Milo?

Bel, mail of app Youssef Tatou, Recruiter a.i. via yousseftatou@stichtingmilo.nl of 06-41182460.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met dr. Stijn Deckers, Manager Diagnostiek & Behandeling via stijndeckers@stichtingmilo.nl.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief, CV en functietitel naar yousseftatou@stichtingmilo.nl.
We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerde Berichten