Silke van Logtestijn

Mijn naam is Silke van Logtestijn (1992). Na de afronding van mijn master binnen de Pedagogische Wetenschappen ben ik eerst gaan werken in de gehandicapten zorg en daarna als Jeugd- en Wmo-consulent.

In januari 2016 ben ik weer terug de praktijk in gegaan en ben gaan werken als senior trainer bij Discrete Trial Teaching (DTT), als onderzoeksmedewerker bij Stichting de Driestroom en als docent Beroepsvaardigheden 3 aan de Radboud Universiteit.

In de praktijk zag ik dat niet altijd voorzien kon worden in de communicatiebehoefte van cliënten. Daarom heb ik gezocht naar een manier waarop ik me hierin kon verdiepen.

Zo ben ik bij Stichting Milo terecht gekomen waar ik sinds maart 2018 als behandelcoördinator werk. Naast deze functie blijf ik werken als docent aan de Radboud Universiteit. Sinds mijn studietijd werk ik als PGB-er bij een gezin met een jongen met een ernstig meervoudige beperking. Deze jongen heeft mijn hart gestolen en hier blijf ik dan ook nog graag komen naast mijn andere banen.