Sanne Gubbels

Mijn naam is Sanne Gubbels (1994). Sinds ik in 2018 de opleiding Social Work, waar ik als Jeugdzorgwerker ben afgestudeerd, heb afgerond heb ik op verschillende plekken ervaring mogen opdoen. Naast mijn werk bij KLIN© werk ik al 7 jaar op pgb basis met een jongen met het syndroom van down.

Op elke plek waar ik werkte, of ik nu op de TOS vroegbehandelingsgroepen werkte als pedagogisch behandelaar of op woongroepen voor jeugd met een verstandelijke beperking, kwam elke keer het stuk communicatie terug. Elkaar leren begrijpen met en zonder gesproken woord. Hierin zijn betrokkenheid, rust en enthousiasme kenmerkend voor mij als persoon en professional.

Sinds augustus 2023 ben ik aan de slag op de KLIN© groep in Susteren. Hier ben ik het mooie avontuur aangegaan om, samen met het kind en het netwerk eromheen, te ontdekken hoe hij/zij kan komen tot communicatie. Niets is mooier dan hierin kleine successen te vieren en op zoek te gaan naar verschillende manieren om het kind in zijn kracht te zetten in combinatie met zijn of haar ontwikkeling.