Romy van Uden

Mijn naam is Romy van Uden (1994). Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam bij Stichting Milo als OC-behandelaar op de KLIN© groep en in ambulante trajecten.

In 2019 ben ik afgestudeerd als hbo-pedagoog, met Dovenstudies/ Nederlandse gebarentaal als minor. Mijn interesse voor de doelgroep is tijdens mijn studie ontstaan door mijn stage op Curaçao waarin ik in het Antilliaanse doven onderwijs aan de slag mocht gaan.
Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op een woongroep voor meervoudige verstandelijke beperkte kinderen en jongeren met een gehoorbeperking. Daarnaast ben ik behandelaar geweest op de vroegbehandeling voor jonge kinderen met CMB (communicatief meervoudig beperkt) en SH/D (slechthorend en doof).
Ik word enthousiast van het zien van de (soms) kleine initiatieven die kinderen nemen, de persoonlijke aandacht die ik ze mag geven en het in overleg gaan met het sociaal netwerk van het kind. Samenwerken op alle fronten. Dat is waarin, ik binnen Milo, mijn draai heb gevonden.