Mariska Schutte

Mijn naam is Mariska Schutte (1981). Sinds 1999 werk ik binnen de gehandicaptenzorg, de laatste veertien jaar als gedragsdeskundige. Contact is de basis en de kracht waar vanuit ik werk. Het is mijn passie om samen met ouders, cliënt en professionals, toe te werken naar een Goed Leven voor de mens met een beperking.

De gezamenlijke zoektocht naar de mogelijkheden die ieder mens in zich heeft en deze versterken in samenwerking met de belangrijke personen eromheen, geeft mij dagelijks energie. Ook heb ik met twee collega’s de 1,2,3hoekskit ontwikkeld. Een kit die handen en voeten geeft aan het gedachtegoed van Driehoekskunde. Daarnaast ben ik betrokken bij een prachtig ouderinitiatief: Villa Gewoon Bijzonder.

Sinds februari 2019 ben ik als behandelcoördinator verbonden aan Stichting Milo. De visie en de passie voor het kind met ernstige communicatieve beperkingen en het geloof in de mogelijkheden van ieder kind sluiten naadloos aan bij datgene waar ik voor sta. Ik vind het iedere werkdag weer een uitdaging om gezamenlijk met het netwerk en de behandelaren OC de zoektocht aan te gaan om deze kinderen, op welke manier dan ook, een stem te geven.