Marijke Nauta-van Engelen

Mijn naam is Marijke Nauta-van Engelen (1969). Ik woon in Eindhoven en werk sinds april 2016 bij Stichting Milo als officemanager. Vanaf 2007 tot april 2016 heb ik als directiesecretaresse gewerkt bij de ICT Services van de Technische Universiteit in Eindhoven.

Mijn carrière ben ik begonnen als jobcoach bij Stichting Start Kans, later overgegaan naar USG Restart. Als jobcoach begeleidde ik mensen met een verstandelijke of psychische beperking naar werk en op de werkplek. Omdat ik parttime wilde gaan werken, ben ik management ondersteunende werkzaamheden bij Stichting Start Kans gaan doen. Zo ben ik in het vak van directiesecretaresse/ officemanager gerold. Ik heb hiervoor ook een opleiding gevolgd bij Schoevers.

In het werk als officemanager bij Stichting Milo komt alles samen, mijn affiniteit met ICT, het werken voor een kwetsbare doelgroep en mijn plezier in het ondersteunen en faciliteren.