Marc Kappetein

Mijn naam is Marc Kappetein (1966) en ik woon in het mooie Friesland. Met een bedrijfskundige achtergrond heb ik in diverse managementfuncties in verschillende branches gewerkt, later ook als ondernemer. Mijn hart ligt bij het snijvlak van bedrijfsvoering en ontwikkeling; kwaliteit bieden met een fitte organisatie en steeds nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden om het nog beter te doen.

Sinds november 2019 werk ik voor Stichting Milo. Daarvoor heb ik samen met verschillende specialisten een concept opgezet om jongeren te helpen die moeite hebben om keuzes te maken voor later. Een doelgroep die kansen dreigt te missen. In dit project bleek, dat ik met mijn kennis en vaardigheden een bijdrage kan leveren in het sociaal maatschappelijk domein. En dat dat oprecht voldoening geeft.

Als manager bedrijfsvoering zet ik me bij Milo in om de professionals met al hun deskundigheid en toewijding in hun kracht te zetten. Zo draag ik bij aan de core business van Milo: mensen met communicatief meervoudige beperkingen én hun omgeving zoveel mogelijk in hun kracht zetten.