Johanne Dekker

Mijn naam is Johanne Dekker (1995) en in 2022 heb ik de opleiding vaktherapie in de richting spraak en drama afgerond aan de Hogeschool van Leiden.
Mijn afstudeerstage deed ik in een verzorgingstehuis waar voornamelijk mensen met dementie wonen. Na het behalen van mijn diploma ben ik hier blijven werken als cultuur- en welzijnsmedewerker.
Na een tijdje ging het toch kriebelen, tijdens en na mijn studie begeleide ik via Inzowijs verschillende kinderen met een communicatieve beperking en ik miste als cultuur- en welzijnsmedewerker het werken met kinderen, de tijd om aan een behandeldoel te werken en de theorie erbij te betrekken. Zo ben ik bij Stichting Milo terechtgekomen.
Ik breng veel creativiteit, enthousiasme, openheid, kennis van het inzetten van spraak- en dramatechnieken en het denken in oplossingen mee.
De KLIN©-groep ervaar ik als een erg bijzondere, specialistische werkplek waar vanuit maatwerk kinderen met een communicatieve beperking een manier om zich te uiten wordt geboden. Een voorrecht om hieraan te mogen bijdragen!