Irene Bakker

Irene Bakker (1961) is regionale case coördinator.

Wil je meer weten over de activiteiten van Milo in Overijssel of Gelderland?
Neem dan contact op met Irene (irenebakker@stichtingmilo.nl of 06 46 81 08 81).

Ik woon in Valburg. Mede omdat het  in mij “in de genen is meegegeven” werk ik al ruim 30  jaar in de zorg. Ik heb onder andere gewerkt bij Stichting Phildelphia, Groot Emaus en Bartimeus.

In die tijd heb ik diverse rollen en functies bekleed. Van groepsleidster, unitleider, clustermanager, waarnemend sector directeur tot projectmanager en regiomanager.  Het terugkerend uitdagend thema in alle functies is altijd:  wat kan ik bijdragen aan de ondersteuning aan mensen zodat zij zoveel als mogelijk kunnen participeren binnen de samenleving ? In de ondersteuning aan mensen met vragen op het gebied van communicatie valt daarin nog een wereld te winnen. Als regionale case coördinator van regio Oost hoop ik daar mijn steentje aan bij te mogen dragen.