Hilde van Boxmeer

Mijn naam is Hilde van Boxmeer (1985). Vanaf maart 2024 ben ik als behandelcoördinator werkzaam bij Stichting Milo.
Sinds mijn studie ontwikkelingspsychologie heb ik jarenlang als gedragsdeskundige bij Amarant gewerkt. Vanaf 2014 heb ik daar met veel plezier gewerkt binnen het KinderDienstenCentrum Kobalt in Tilburg. Na een uitstapje van bijna 2 jaar naar de jeugd-GGZ heb ik besloten om terug te keren naar de plek waar mijn hart ligt, de gehandicaptenzorg.

Bij Stichting Milo kan ik samen met het multidisciplinaire team onderzoeken welke vorm van ondersteunde communicatie passend is. Het mooiste bij Milo vind ik dat ik dit kan en mag doen samen met het betrokken sociale netwerk van het kind. Mijn drijfveer is het gezamenlijk uitzoeken waarom een kind laat zien wat gezien wordt. Alle betrokken met de eigen expertise en het sociale netwerk als belangrijkste kenner van het kind. Samen toewerken naar het zetten van kleine stapjes in de ontwikkeling om zo een groot verschil te kunnen maken.