Hanneke van Bakel

Mijn naam is Hanneke van Bakel (1982). Sinds de afronding van mijn pedagogische opleiding in 2003 werk ik met jonge kinderen in verschillende vormen van kinderopvang.
Ik ben gestart met werken met VVE (Vroeg Voorschoolse Educatie). Dit heeft veel overeenkomsten met het werk op het KLIN© Atelier van Stichting Milo waar ik in maart 2015 ben begonnen als KLIN© behandelaar.

Inmiddels heb ik een brede kennis van OC hulpmaterialen gekregen en mag ik ook bijdragen leveren aan IkOOC trajecten, individuele behandeltrajecten van Milo. En ik mag de behandelaren OC binnen Milo ondersteunen door het ontwikkelen en geven van trainingen binnen de Milo Academy.
Ik sta nog één dag in de week op de KLIN© groep en heb in 2018 de opleiding tot “professioneel trainer” bij ICM afgerond. Op deze manier zelf ook in ontwikkeling blijven is een verrijking binnen mijn werk, maar dan wel nog met mijn voeten in de klei!

Naast mijn werk voor Milo word ik regelmatig geboekt als zangeres in band/akoestisch duo/ act vorm onder de naam “Unwind”