Esther van IJken

Mijn naam is Esther van IJken (1973). Ik ben pre-verbaal logopedist en praktijkhouder van Logopediepraktijk Sam Sam en mede- oprichter van Kinderpraktijk Sam Sam te Purmerend.

Kinderpraktijk Sam Sam is ontstaan vanuit de wens om onder één dak zorg en ontwikkelingsmogelijkheden te kunnen bieden aan kinderen met een hulpvraag op het gebied van motoriek, communicatie en eten/drinken.

De kinderfysiotherapie, logopedie , kinderergotherapie en pedagogen/psychologen werken nauw samen om zo effectief mogelijk de hulpvraag van ouders en kind vorm te geven.

Mijn affiniteit, kennis en kunde liggen op het gebied van prikkelverwerking, autisme en aanverwante contactstoornis en jonge kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.  Ik ben NDT en SI therapeut en geef sinds mei van dit jaar de Hanen More than Words cursus.

Inmiddels ben ik al weer 22 jaar werkzaam als logopedist en sinds november 2016 is het werken voor Stichting Milo een mooie nieuwe uitdaging en aanvulling op mijn al bestaande werkzaamheden.