Effie Eijgermans

Mijn naam is Effie Eijgermans (1995) en ik ben sinds augustus 2021 als OC-behandelaar in dienst bij Stichting Milo.
Ik woon in Utrecht waar ik de studie Pedagogische Wetenschappen heb gevolgd. Aansluitend heb ik de master Clinical Child, Family and Education Studies behaald.

Voordat ik bij Milo kwam heb ik binnen de gehandicaptenzorg gewerkt als begeleider C op een jong-kind groep op een KDC. Met veel plezier ben ik daarnaast als vrijwilliger verbonden aan Stichting Dolfijn. Hier heb ik ervaring opgedaan met ondersteunde communicatie.

Het kan enorm frustrerend zijn wanneer je je niet gehoord en begrepen voelt. Voor mij is het belangrijk dat ieder kind zich kan uiten. Dit is een sterke motivering achter mijn werkzaamheden; samen op zoek gaan naar een passend ondersteunend communicatiesysteem.
Ik zet mij ervoor in om zo het kind en het netwerk te ondersteunen.