Christien Ploum

Mijn naam is Christien Ploum (1969) en ik ben logopedist.

Nadat ik de opleiding logopedie in 1993 heb afgerond,  ben ik gaan werken in Duitsland. Hier heb ik in verschillende kinderdagcentra gewerkt. Na dit acht jaar met veel plezier te hebben gedaan, kon ik in 2001 in Nederland aan de slag bij stichting Pergamijn, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier heb ik, in de bijna 14 jaar dat ik er gewerkt heb, veel ervaring opgedaan in o.a. communicatie ondersteunende hulpmiddelen in allerlei vormen, zowel lowtech- als hightech hulpmiddelen en gebaren.

Sinds november 2015 werk ik voor PSW in een kinderdagcentrum, als logopedist. Dit doe ik in combinatie met werkzaamheden als ZZP-behandelaar voor stichting Milo. Ik hoop met mijn enthousiasme, kennis en ervaring iets te kunnen betekenen voor kinderen die zich niet voldoende kunnen uiten en hierdoor niet begrepen worden in hun communicatie.