Charlotte Kempkens

Mijn naam is Charlotte Kempkens (1994). In 2015 heb ik mijn HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond in Nijmegen.  
Na mijn studie heb ik een periode flexwerk gedaan, waarbij ik op verschillende woon- en dagbestedingsgroepen heb gewerkt. Daarna ben ik een aantal jaar werkzaam geweest binnen een kleinschalige woonvoorziening voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Persoonlijke aandacht en het bieden van structuur stond hierbij centraal.  
Mijn interesse in ondersteunde communicatie is ontstaan tijdens mijn jaarstage van mijn studie waarbij ik werkte met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Ik haal veel voldoening en energie uit de kleine stapjes vooruit in de ontwikkeling van een kind. Sinds september 2021 ben ik met veel plezier gestart als behandelaar op een Klin© groep binnen het onderwijs in Arnhem. Ik geniet van de prachtige samenwerking tussen onderwijs, revalidatie en zorg om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de ondersteuningsbehoefte van een kind.