Bregje van den Brand

Mijn naam is Bregje van den Brand (1997) en ik woon in Uden.
In 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie. Sinds februari 2024 ben ik werkzaam als administratief medewerker bij Stichting Milo.

Voordat ik bij Milo ging werken heb ik bijna drie jaar in de uitzendbranche gewerkt. Een branche waar ik veel heb mogen leren. Ondanks dat het een interessante branche was om werkzaam in te zijn, ben ik op zoek gegaan naar iets anders en kwam ik gelukkig uit bij Stichting Milo.

Wat mij zo aanspreekt aan het werken bij Milo is dat het een mooie stichting is, waar gekeken wordt naar de mogelijkheden die kinderen hebben in plaats van beperkingen.
In mijn functie ondersteun ik verschillende afdelingen: ICT, HR, de financiële administratie en net waar ik nodig ben. Ik draag graag mijn steentje bij en ben blij dat ik onderdeel mag zijn van Stichting Milo.