Basje Wentink

Mijn naam is Basje Wentink (1961). Sinds 1984 ben ik werkzaam als kinderergotherapeut. In 2008 ben ik aan de slag gegaan bij Ergo Actief Drachten en Damwoude. Voor die tijd heb ik veel ervaring opgedaan in de kinderrevalidatie bij Revalidatie Friesland en in het speciaal onderwijs bij SO Fryslân.

Het is mijn passie om samen met kinderen en hun ouders ervoor te zorgen dat het beter gaat als spelen, bewegen en leren niet helemaal vanzelf gaan. Op school, thuis en in de vrije tijd onderzoek ik samen met ouders en kind hoe bepaalde vaardigheden anders kunnen worden uitgevoerd als het op de standaard manier niet lukt. Ik vind het super om te zien dat een kind vaardigheden onder de knie krijgt door spelenderwijs te oefenen.

Sinds maart 2018 ben ik als ZZP-behandelaar OC verbonden Stichting Milo. Ook communicatie behoort bij de dagelijkse vaardigheden die kinderen graag willen kunnen, dus werken bij Milo sluit uitstekend aan bij mijn passie als kindertherapeut. Het enthousiasmeren van het systeem om het kind heen is super belangrijk.