Anneke Westhoff

Mijn naam is Anneke Westhoff (1960) en mijn grote passie is het werken met kinderen als fysiotherapie, wat een prachtig vak!  Van 1996 tot 2017 bestond mijn werk uit een combinatie van kinder- en jeugdrevalidatie en kliniek/poli. Ik heb gewerkt met kinderen, van prematuur geboren kinderen tot ernstig enkel- en meervoudig gehandicapte kinderen. Op de therapeutische peutergroep (2-4 jaar)  heb ik de NMG gebarentaal  onder de knie gekregen. In 2000 heb ik de VIB- opleiding gedaan (video interactie begeleiding). Dit zit verweven in mijn werk als kinderfysiotherapeut.

Vanaf 2017 werk ik in een particuliere praktijk als kinderfysiotherapeut en combineer dit met mijn werk bij Milo als ZZP-behandelaar Ondersteunde Communicatie.

De mogelijkheid om bij Stichting Milo specifieke, unieke zorg aan te kunnen bieden binnen gezinnen en hun netwerken vind ik fantastisch. Hoe mooi is het om kinderen een stem te kunnen geven zodat ze zich kunnen uiten, waar ze dat voorheen nog niet of in ieder geval veel minder konden. Het is een voorrecht om daar een bijdrage aan te mogen leveren.