Open sollicitatie Stichting Milo

Help jij mee om kinderen en jongvolwassenen met CMB een alternatieve stem te geven en te stimuleren in hun ontwikkeling?

Wij zijn Milo.
Onze visie is dat er altijd communicatie is, ook als je niet of nauwelijks kunt spreken.

Bij Milo gaan we uit van wat iemand nog wél kan, stellen vast welke vaardigheden er nu al zijn en wat de aangrenzende mogelijkheden zijn. Daarbij zetten we het sociale netwerk in van onze cliënten, kinderen en of jongvolwassenen, en zorgen wij voor een passende behandeling.

Wij zijn Milo, word jij Milo?

Werken bij Stichting Milo betekent werken bij een dynamische, jonge en landelijk opererende organisatie. Wij werken we grotendeels ambulant, bij onze cliënten aan huis, in hun eigen omgeving. Dat betekent dat je grote vrijheid hebt hoe jij je dag indeelt.
Stichting Milo werkt evidence-based en heeft een directe koppeling met de leerstoel ‘Ondersteunde Communicatie voor mensen met meervoudige handicaps’ aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ons doel is ondersteunde communicatie breed toegankelijk te maken in de maatschappij en het een volwaardige plaats te geven in de zorg en in het onderwijs.

Voel je je aangesproken tot onze doelgroep en wil jij je daarvoor graag inzetten?
Wij zoeken met regelmaat behandelcoördinatoren en behandelaren OC in alle regio’s van het land.
Wij zijn Milo, word jij Milo?
Solliciteer dan nu via onze website of schrijf een open sollicitatie.

Bel, mail of app ons

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Stichting Milo?
Neem dan contact op met Karien Mescher, HR-manager Stichting Milo 06-42508130. Karien is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief, CV en functietitel naar recruitment@stichtingmilo.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.