Milo en de Nationale Voorleesdagen 2022

We roepen het al jaren en we blijven het roepen ’Voorlezen is leuk!’
En voorlezen dat deden wij tijdens de Nationale Voorleesdagen van 26 januari tot 5 februari 2022.

Samen genieten van een mooi, spannend, droevig of grappig verhaal. Met bewondering en verwondering kijkend naar de afbeeldingen. Lekker onderuitgezakt op de bank, of liggend in je bed luisterend naar een mooie vertelling. Ook in het kinderdagverblijf en in de klas. Samen luisterend hoe de juf of meester je meeneemt op reis door een onbekende wereld, de reis door het verhaal. We hebben er allemaal warme herinneringen aan. Dit geldt zeker voor Liam.

Kijk eens wat dat voorlezen voor Liam heeft gedaan!

Het vele voorlezen aan Liam heeft, naast alle fijne voorleesmomenten, als resultaat gehad dat hij nu heel goed zijn weg kan vinden in het verhaal. Interactief en met behulp van OC kan Liam nu ook alleen genieten van een verhaal. Dat is toch geweldig!

 

Wij zijn fan van interactief en ondersteund voorlezen! Jij ook?

Graag willen wij iedereen aan het lezen krijgen.
Natuurlijk gaf Juf Jolijn het goede voorbeeld. Zij ging weer interactief online voorlezen.
Daarnaast organiseerden wij een mooie winactie. Iedereen kon meedoen om een geweldig OC voorleespakket te winnen: het prentenboek Milo & Lana, ‘We vieren feest!’, met gratis toegang tot de animatie, een spraakknop, een ‘feest-Taal Activiteiten Kaart’, een Milo & Lana knuffel, ballonnen, toeters en slingers.

Maar er kan er maar één de winnaar zijn en dat was: Daymian.

 
 
Wil je meer weten over de kracht van voorlezen en OC? Lees  dan hier de verhalen.