Gerard den Hertog

Mijn naam is Gerard den Hertog (1973). Sinds september 2022 mag ik mij inzetten bij Stichting Milo als manager bedrijfsvoering regio noord.

Mijn overtuiging is dat iedereen recht heeft op een eigen plek in onze samenleving en dat iedereen mee moet kunnen doen. Daarom is het zo belangrijk dat kinderen die daar hulp bij nodig hebben, al op jonge leeftijd de zorg krijgen die op hen is afgestemd. Juist in een leeftijd waar een individu zich gaat ontplooien, is communicatie essentieel. Stichting Milo kan daarbij het verschil maken. Geen hokjesdenken of gefragmenteerde aanpak, maar een integrale hulpverlening gericht op het kind en open voor de inbreng van ouders. Vanuit persoonlijke ervaring weet ik hoe belangrijk dit is.
Ik ben getrouwd en heb drie (geadopteerde) kinderen, die alle drie hun specifieke zorg nodig hebben. Mede hierdoor heb ik veel ervaring met diverse aspecten van de (jeugd)hulpverlening en communicatie in het bijzonder.
De rode draad in mijn werk en privé is dat ik mij wil inzetten voor de ander. Stichting Milo is de plek waar dat iedere dag kan.