Demi Driessen

Mijn naam is Demi Driessen (1997) en ik ben sinds september 2022 werkzaam bij Stichting Milo als medewerker Communicatie Atelier.
Na de opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg (MBO) ben ik gestart met de opleiding Pedagogiek (HBO). In juli 2022 heb ik deze opleiding met succes afgerond.

Gedurende mijn opleidingen heb ik veel stage-ervaring opgedaan in de sector Gehandicaptenzorg en heb tijdens mijn studie flexwerk gedaan binnen SWZ. Hier heb ik gewerkt op verschillende woon- en dagbestedingsgroepen voor kinderen en volwassenen met een (ernstig) meervoudige beperking.
Tijdens mijn afstudeerstage heb ik gewerkt op een begeleidingsgroep voor kinderen met een communicatieve meervoudige beperking. Het heeft mij veel voldoening gegeven om met kinderen of volwassenen in contact te komen, wanneer dit via (enkel) gesproken taal niet mogelijk is. Samen op zoek gaan naar wat passend is en zo aan ieder kind of volwassenen een unieke stem geven.
Ondersteunde communicatie is daarbij een mooie uitkomst.
Ik heb mezelf altijd graag verdiept in de verschillende communicatiemiddelen en de mogelijkheden daarvan. Een functie binnen het communicatie atelier sluit hier dus goed bij aan. Samen met mijn collega’s van het communicatie atelier zet ik mij in voor het aanbod ondersteunde communicatie bij Stichting Milo.