Milo speelt mee op de grote Samenspeeldag

Op zondag 17 oktober 2021 mochten we meespelen op de Grote Samenspeeldag. Georganiseerd door de Speeltuinbende, een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind.
Vanuit Stichting Milo wilden wij hier natuurlijk in de oktober OC maand aan bijdragen en wij stonden met de Milo spelletjes bus voor iedereen klaar op het terrein.
Dat iedereen samen moet kunnen spelen is iets wat we allemaal graag willen. Uiteraard hoort communicatie daar ook bij.
Dat werd mooi duidelijk tijdens het spelen van de spelletjes! Gebaren, taalactiviteitenkaarten, spraakknoppen, iPads en oogbesturingssystemen, niets is te gek als het op toegankelijkheid aankomt. Meedoen begint met communicatie en er is voor iedereen een manier om mee te doen!