Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Symposium EVB+ in de context

Het Kennisplatform EVB+ is een netwerk en informatiepunt voor en door een ieder die professioneel betrokken is bij mensen met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Het symposium op 1 februari 2019 is voor professionals die werken met cliënten EVB+ zoals persoonlijk begeleiders, begeleiders, gedragswetenschappers, paramedici, managers, coaches, artsen VG en opleiders bij zorgorganisaties.

Het Kennisplatform EVB+ is een kennisnetwerk waarin kennis en ervaringen gedeeld en met elkaar verbonden worden. Het uiteindelijke doel is om de kwaliteit van bestaan van de doelgroep EVB+ te verbeteren.

Lees meer over het Kennisplatform EVB+

Programma

De dag wordt ingeleid door Carmen van Bussel (Orthopedagoog en GZ-psycholoog). Daarna spreken Roy Otten (Hoogleraar Kwetsbare Jeugdigen en Risicogedrag, Radboud Universiteit Nijmegen en hoofd Research en Development bij Pluryn), Renske Koordeman (Senior onderzoeker bij Pluryn) en Maaike Hermsen (Lector Ethiek van Verbinding met Mensen met een Verstandelijke Beperking bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen) over het onderzoek EVB+ in beeld!. Met dit onderzoek wil het Kennisplatform EVB+ meer inzicht krijgen in de factoren die de zorgrelatie tussen cliënten en professionals beïnvloeden. Het onderzoek dat in december 2018 start en tot november 2022 duurt, wordt mede mogelijk gemaakt door ZonMw.

Daarna kunt u deelnemen aan diverse interactieve workshops. Er zijn meer dan twintig workshops voorbereid, waar professionals en ervaringsdeskundigen van veel verschillende organisaties context geven aan EVB+. En tussendoor is er natuurlijk veel gelegenheid om te netwerken en informatie en ervaringen te delen.

Deelname

De kosten voor de geheel verzorgde dag inclusief lunch zijn € 140,- per deelnemer.  Deelnemers van organisaties die aangesloten zijn bij het Platform EVB+ betalen € 90,-.

Gegevens

Datum:
vrijdag 1 februari 2019
Tijd:
09:30 - 16:45
Site:
https://symposiumevbplusindecontext.sheerenloo-events.nl/502975#topmenu

Organisator

Kennisplatform EVB+
E-mail:
info@platformevbplus.nl.

Locatie

Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24 Ede + Google Maps
Telefoon:
0318 750 300