Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Milo bereidt zich voor op het Congres Vroegsignalering.

Op 17 februari 2016 bezochten veel deelnemers de stand van Stichting Milo op dit  congres, dat in Eindhoven werd gehouden.

Preventie, vroegsignalering en vroeghulp spelen een steeds prominentere rol in de jeugd gezondheidszorg . Professionele hulp wint aan effectiviteit als behandeling of begeleiding op jonge leeftijd begint. Vakblad Vroeg, Captise en het Euregionaal Congresburo organiseren daarom op woensdag 17 februari 2016 het Congres Vroegsignalering, een verdiepings- en inspiratie dag voor professionals in Eindhoven.

In de stand van Stichting Milo informeren we u graag over onze programma’s. ComOOK is gericht op ouderbegeleiding voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Het KLIN©-Atelier is een aangepaste speel- en leeromgeving voor kinderen van 4 tot 8 jaar en IkOOC is een individueel programma gericht op ondersteund en aangepast leren (leeftijdscategorie: 6 tot 23). Aan het begin van ieder programma maken we een Communicatie Competentie Profiel (CCP) waarin beperkingen, belemmeringen, vaardigheden en mogelijkheden van zowel de cliënt als de omgeving in kaart gebracht worden.

Meer weten? Bezoek dan onze stand.Tot ziens in Eindhoven aanstaande woensdag!

Gegevens

Datum:
woensdag 17 februari 2016

Organisator

Euregionaal Congresburo
Telefoon:
043 2057962
E-mail:
info@congresburo.com
Site:
http://www.congresburo.com/over-ons/

Locatie

Pullman Cocagne Eindhoven
Vestdijk 47 Eindhoven + Google Maps
Telefoon:
040 232 61 11
Site:
http://www.accorhotels.com/nl/hotel-5374-pullman-eindhoven-cocagne/index.shtml