KLIN©-informatieavonden schooljaar 2024-2025, Susteren 28 maart

In september 2024 starten we in Susteren en Schijndel weer met nieuwe KLIN©-groepen. In een aangepaste speel- en leeromgeving bieden wij een behandelprogramma waar we intensief aan de slag gaan met ondersteunde communicatie.
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar met een communicatief meervoudige beperking kunnen zich, samen met hun sociale netwerk, op de KLIN©-groep voorbereiden op passend onderwijs.

Wil je meer weten over KLIN©?
Op deze pagina, informatie een aanmelden, lees je er meer over en vind je het aanmeldformulier voor het bijwonen van één van de KLIN© informatieavonden schooljaar 2024-2025. Als je een informatieavond wilt bijwonen dan graag voorafgaand via het formulier aanmelden.

De KLIN©-informatieavonden vinden plaats in:
Susteren op donderdag 28 maart om 19:30 uur en in Schijndel op dinsdag 19 maart om 19:30 uur.
Je bent van harte welkom op één van onze informatieavonden.

Datum:
donderdag 28 maart 2024