Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

ISAAC-NF congres 2023, thema “Co-creatie; samen communicatie mogelijk maken”

Op maandag 20 november vindt het ISAAC-NF Congres 2023 plaats.

Het thema is: “Co-creatie; samen communicatie mogelijk maken”.

post congres

ISAAC-NF
ISAAC-NF is de Nederlands/Vlaamse afdeling van ISAAC; de International Society of Argumentatieve and Alternative Communication, vrij vertaald “de internationale gemeenschap voor ondersteunde communicatie”.
Het doel van ISAAC-NF is om met inzet van ondersteunde communicatie het leven van kinderen, jongeren en volwassenen met een communicatieve beperking te verbeteren.

Jaarcongres 2023: “Co-creatie; samen communicatie mogelijk maken”
Het congres omvat lezingen en workshops over o.a. geletterdheid, communicatieve participatie, OC & diversiteit, ondersteunend tekenen, dynamisch assessment en het belang van jouw stem uit je spraakcomputer! Hoogleraar ondersteunde communicatie Prof. Hans van Balkom vertelt over ons mooie plastische brein en hoe dat kan helpen bij de inzet van OC. In de pauze is er kunst van Andrei Fokkink, die schildert met zijn ogen.

Hans van Balkom, Maartje Radstaake en Hanneke van Bakel (Stichting Milo) en Lilianne Janssen, Judith Stoep en Mathijs Vervloed (Leerstoel ondersteunde communicatie aan de Radboud Universiteit) leveren een actieve bijdrage aan dit congres en geven een lezing of workshop.
Selsela Hasami (Stichting Milo) staat op de hulpmiddelenmarkt waar zij meer informatie deelt over Deelkracht, een samenwerking van erkende expertiseorganisaties op het gebied van auditieve en communicatieve beperkingen.
Het congres is bestemd voor iedereen die meer wil weten over ondersteunde communicatie en is voor iedereen toegankelijk:
OC-gebruikers, ouders & professionals.

Voor het volledig programma en voor aanmelding voor dit congres kijk hier.

 

 

Gegevens

Datum:
maandag 20 november 2023
Tijd:
09:30 - 16:30
Site:
https://www.isaac-nf.nl/congres/

Organisator

ISAAC-nf
E-mail:
info@isaac-nf.nl
Site:
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Landgoed Zonheuvel te Doorn
Amersfoortseweg 98 3941EP Doorn Nederland + Google Maps