Evenementenkalender

feb 21 wo

Congres Vroegsignalering en Vroeghulp 2018

Op 21 februari 2018 vindt de vierde editie plaats van het jaarlijkse Congres Vroegsignalering en Vroeghulp. Drie sprekers belichten plenair vanuit verschillende invalshoeken de laatste stand van zaken.

Lees meer
mrt 15 do

Avondsymposium ‘Niet kunnen praten? Toch communiceren!

Op het symposium van Stichting Milo word je in één avond bijgepraat over Ondersteunde Communicatie voor kinderen die niet of nauwelijks kunnen spreken. Verdiep je in onderwerpen als interactief voorlezen, het communicatiepaspoort,OC-hulpmiddelen en behandelprogramma’s.

Lees meer
mrt 20 di

Symposium ‘Samen zorgen voor betere zorg’

Op dinsdag 20 maart 2018 wordt de zevende editie van ‘Het Venijn zit in de staart’ georganiseerd. Het Venijn zit in de staart is een jaarlijks symposium, georganiseerd door patiëntenvereniging Hersenletsel.nl

Lees meer
apr 3 di

Netwerkbijeenkomst TOC

Op 3 april 2018 gaan leden van het Netwerk Totale en Ondersteunde Communicatie (TOC) in Schijndel kennis met elkaar delen en ze gaan hun kennis vergroten.

Lees meer
mei 24 do

Congres Spraak- en Taalproblemen

Op 24 mei 2018 verzorgt Stichting Milo een verdiepingsessie waarbij de focus is gericht op de behandeling van spraak- en taalproblemen bij mensen met een (licht) verstandelijke- of meervoudige beperking. Het congres is in Pullman Cocagne Eindhoven.

Lees meer
mei 30 wo

Supportbeurs 2018

Van 30 mei t/m 2 juni 2018 staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van de Supportbeurs, een event voor mensen met een bewegingsbeperking

Lees meer
jun 9 za

Familiedag Nederlandse Rett Syndroom Vereniging

De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging (NRSV) organiseert voor haar leden een dag op Geertje’s Hoeve op 9 juni 2018. Rett kinderen en hun familieleden, opa’s en oma’s, verzorgers/PGB-ers kunnen zich aanmelden op de website van de NRSV.

Lees meer
jul 21 za

ISAAC 2018 Gold Coast Australia

ISAAC houdt de volgende tweejaarlijkse conferentie van 21 tot 26 juli 2018 in het Gold Coast Convention and Exhibition Centre in Gold Coast in Australië.

Lees meer
okt 19 vr

NRSV Symposium 2018: Rett Beweegt

De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging (NRSV) organiseert op vrijdag 19 oktober 2018 het symposium 'Rett beweegt'. Sprekers zijn onder meer prof. Meir Lotan en prof. Lodewijk van Rhijn.

Lees meer
Archief