Blogs

Wij delen graag onze ideeën over Ondersteunde Communicatie. We schrijven ook over de dagelijkse praktijk bij Milo en de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.

In het onderstaande blok kunt u zoeken op verschillende onderwerpen. Door een onderwerp aan te klikken past de selectie onder het blok zich automatisch aan en krijgt u de artikelen uit dat onderwerp te zien.

Als u graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws van Stichting Milo dan kunt u zich, onderaan deze bladzijde, inschrijven voor onze nieuwsbrief. 

  • Onderwerpen:

  • Type bericht:

  • Auteur:

144 resultaten

KLIN© Atelier Stichting Milo Schijndel, schooljaar 2022-2023

Start nieuwe KLIN© groep 2022-2023 In september 2022 starten wij weer met een nieuwe KLIN© groep: Kinderen Leren Initiatief Nemen in Communicatie. Dit is het voor- en vroegschoolse behandelprogramma van Stichting Milo. Kinderen van 3 tot 8 jaar met een taalontwikkelingsstoornis en/of communicatief meervoudige beperkingen kunnen zich, samen met hun sociale netwerk in het KLIN© Atelier, voorbereiden op passend onderwijs. Nieuwe kinderen kunnen vanaf nu worden aangemeld voor de KLIN© groep 2022-2023 in Schijndel. Heeft u interesse in onze OC- behandelgroep, het KLIN© atelier, al dan niet naast onderwijs? Denkt u erover om uw kindje aan te melden? Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze KLIN©-behandelgroep? Bel dan met Yvonne van der Heijden, behandelcoördinator: 06-15126771. Zij staat u graag te woord. Mocht u Yvonne niet meteen kunnen bereiken dan kunt u haar ook een email sturen: yvonnevanderheijden@stichtingmilo.nl. Lees meer over het behandelprogramma KLIN© en over de procedure aanmelden voor een Milo behandeltraject.Lees meer
Lees meer